Interim Management en Robert Hoenderdos?

 

Robert Hoenderdos is beschikbaar als een ervaren, hoog gekwalificeerde (senior) manager/executive uit de praktijk, met een uitgebreide beroepservaring en passende opleiding, toegepast op uw specifieke behoeften.

Ervaringen op sales management en algemeen management zijn ruimschoots aanwezig. Het super snel inleven in het bedrijf is een van de unieke eigenschappen van Robert.

 

Wat doet een Interim Manager normaal gesproken?

 

Interim Managers worden meestal ingehuurd voor een periode van drie tot negen maanden. Zij helpen organisaties die strategische veranderingen ondergaan, een bepaalde gekozen strategie willen invoeren, of die op zoek zijn naar iemand om een kritieke management positie op te vullen. Soms worden zij ingezet om snel een manager of executive op een strategische positie te vervangen die plotseling is vertrokken.

De weg naar Interim Management wordt ook vaak gekozen wanneer de bedoelde functie niet full-time is, of wanneer een permanente manager of executive niet op korte termijn te vinden is.

Interim-managers hebben als voordeel dat ze minder verbonden zijn met (de geschiedenis van) de afdeling of bedrijf en daarom makkelijker moeilijke beslissingen kunnen nemen. Verder hebben zij een uitgebreide ervaring binnen een specifiek werkgebied en een passende opleiding om dergelijke projecten aan te kunnen.

Robert Hoenderdos is extreem snel en effectief operationeel in te zetten in commerciële en/of algemeen manager.

 

Voordelen van samenwerken met Robert:

?Snelheid 

?Ervaring 

?Resultaten– bewezen loopbaan gegevens en prestaties. Gewend aan een prestatie gerichte beoordeling, dus resultaat gegarandeerd

?Het overdragen van kennis – Robert draagt een enorme hoeveelheid vaardigheden, contacten en ervaring over aan Uw team. 

?Objectiviteit – met oog voor de werkcultuur binnen het bedrijf, maar niet beperkt door het slakkenspoor van oude gewoontes.

?Doelgericht – Specifieke taken worden opgedragen en de prestaties kunnen hieraan worden afgemeten

 

Kennis overdracht – strategische raad en advies – Robert geeft niet alleen het advies maar staat ook voor uitvoering van de gekozen strategie.