Robert Hoenderdos

img-02.gif

Mensen mens, die het beste in je naar boven brengt!

aaamodel2016.png

Robert Hoenderdos is geboren in 1962. Zakendoen en mensen helpen zit hem in het bloed. Als 18 jarige was hij eigenaar van indertijd één van de grootste zonnestudio's in Haarlem. Na zijn studie heeft hij deze zaak verkocht waarna hij voor diverse werkgevers actief is geweest. Robert heeft aan de basis gestaan van "goedkope" fotos in Nederland. Via diverse groothandels waar Robert directiefuncties vervulde, heeft hij Nederland geholpen aan een overzichtelijk, goed gevuld schap met kwasten en schildersgreedschappen en ontwikkelde hij het zogenaamde "kluizenkeuze" schema voor de kluizenbranche.

Daarnaast heeft hij de kleuren op de vloer in Nederland mogen leveren en uiteindelijk alle aansluitingen voor de elektrische apparaten in huis. Na deze intensieve jaren met mooie nieuwe producten en soorten van dienstverlening heeft hij zich aangesloten bij Redfoxblue. Bij Redfoxblue stond hij voor fundamentele verandering naar blijvend verkoopsucces via Sales Acceleratie Management.

10% meer Return on Sales durft Robert in elk traject te beloven.

Op dit moment is Robert Franchisegever van Quetzal de Chocoladebar.De starbucks van de chocolade in Nederland. Zie WWW.Quetzal.nl.

Naast deze activiteit heeft hij met HOS consultancy via deze website: "Ondernemer voor Ondernemers". Omdat hij zelf ondernemer is kan hij op gepast wijze fungeren als sparring partner of coach. Met zijn ervaring uit het bedrijfsleven is hij de gedreven interim manager voor uw organisatie.